17 yaşındaki çocuk, Maine'deki Paddleboarder'ın öldürülmesi ile bağlantılı olarak tutuklandı

EnguLizyoN

New member
17 yaşında bir çocuk öldürülmesi ile ilgili olarak tutuklandı. Sunshine StewartPerşembe günü yaptığı açıklamada, bu ayın başlarında Maine'de ölü bulunan bir kürek tahtası.

Polis şüpheliyi tanımlamadı veya karşılaştığı suçlamalarla ilgili ayrıntılar vermedi. Olası bir sebep veya genç Stewart'ı bilip bilmediği gibi diğer detaylar sağlanmadı.

48 yaşındaki Stewart, önceki bir açıklamada, Maine, Birlik Kasabası'ndaki Crawford Pond'un araştırması sırasında 3 Temmuz'da ölü bulundu. Devlet tıbbi muayene bürosunun bir otopsi, ölümünün bir cinayet olduğunu belirledi ve Augusta'daki Baş Tıp Muayenesi Ofisi daha sonra ölüm nedeninin boğulma ve künt kuvvet travması olduğunu söyledi.

WGME'ye göre Stewart, bir gün önce solo bir kürek gezisine çıkmıştı, ancak asla geri dönmedi. WGME, polis, vücudunun “olağandışı koşullar” altında bulunduğunu söyledi.

Crawford Pond yakınlarındaki Mic Mac Campground'un sahibi Kathy Lunt, WGME'ye Stewart'ın mevsimlik bir sakini olduğunu söyledi.

Bazı sendika sakinleri tutuklama konusunda rahatlama hissi verdiler.

“New England seri katili hakkında dolaşan her türlü söylenti vardı. Ve bir tutuklama olduğuna sevindim. Umarım yapışabilirler. Umarım suçlu, çünkü o zaman biliyoruz,” dedi Susan Creighton WGME'ye.

Başka bir sendika sakini olan Peter Exkardt istasyona, “Sadece bilmiyorsunuz. Sadece bir yürüyüşe çıkın ve tüm bunlar, kimin köşede olacağını ve tüm bunları fark etmeden. Bence kişiyi bulmak için iyi bir iş çıkardılar.”

Stewart'ı tanıyan birliğin sakini olan Meredith Smith, onu “çok büyük, harika bir insan” olarak nitelendirdi.

WGME, “Sunny'yi tanımak için vücudunda kötü bir kemik olduğunu sanmıyorum ve onu tanıyan herkes sadece huşu içinde olduğunu düşünmüyorum,” dedi Smith, WGME.

Stewart için piyasaya sürülen bir GoFundMe 33.000 dolardan fazla para topladı.

Sarah Lynch Baldwin bu rapora katkıda bulundu.

Haberler'ten daha fazlası

Jordan Freiman

Jordan Freiman, CBSNews.com için bir haber editörüdür. Son dakika haberlerini, trend hikayelerini, spor ve suçu kapsar. Ürdün daha önce Spin, Ölüm ve Vergilerde çalıştı.