“Enflasyon kaybı süreci durdurulamaz”

PiKe

New member
Tartışmanın ortasında Gıda Fiyatı Artışları Hisse senetlerinin ayrılmasından ve yeni değişim planı, kabine şefi, Guillermo Francossüpermarketlerin artışları doğrulamayı reddettiğini vurguladı ve ” Enflasyon düşük durdurulamaz

Bakanların şefi, bir açıklama yoluyla, gıda şirketlerinin yeni fiyat listelerini almayı kabul etmediğini bildiren Süpermarketler Birliği'nin zor konumuna atıfta bulundu. % 9 ile% 12 arasında artar.

“Süpermarketlerin tepkisini sevdim, çok olumlu görünüyordu. (Luis) Caputo süpermarketlerle müzakere ediyor, Süpermarketler dikildi. İnsanları tanıyorlar Satınalma gücü yok % 9 veya% 12 daha pahalı satın almak için, “dedi Francos bir röportajda Gözlemci.

Francos, “hükümetin” programının “işe yarayacağından emin olduğunu söyledi çünkü ekonominin temel sorunları çözüldü. Ve ekledi: “Gider sona erdi, denge elde edildi, yayın yok ve eğer borç alıyorsa, bir borç değil, bir tıkanan değiştirme arka planla.”

Çarşamba günü milletvekillerinde saatlerce ortaya çıkan yetkili, özgürlükçü yönetimi savunması ve derhal yeni değişim planının başarısı ve enflasyonun düşüşüne giden yol konusunda ısrar etti.

“Kirchnerizm milletvekillerine söyledim, 'Bizi burada bıraktın, yüksek ve biz orada, yerde bırakacağız'. Enflasyon düşüş süreci durdurulamaz. 3.5, 3 veya 4.2'de olup olmayacağını bilmiyorum, ani bir varyasyon olduğunu düşünmüyorum, ancak süreç, çizgi kesinlikle düşük olacak “dedi.