Bölgedeki ülkeleri zaten aşan dolar cinsinden amaçlanan maaş nedir?

PiKe

New member
Arjantin maaş sıralamasına öncülük ediyorile Latin Amerika'da Dolar cinsinden daha yüksek ortalama maaşbir ankete göre Jobintiş portalının şirket sahibi Bumeran.

2025'in ilk dönemine karşılık gelen verilere göre, Arjantin işçileri aylık gelir elde etmek istedi. resmi döviz kuru olarak ölçüldü ve 1,352 ABD Doları MEP döviz kurunda aylık. Karşılaştırma için, döviz kurunun sadece -Nisan ayının ortasında kaldırıldığını göz önünde bulundurarak her iki alıntı da dikkate alınmıştır.

Bu şekilde, yılın ilk yarısında, yerel amaçlanan ücretler Diğer işgücü piyasalarında talep edilenlerin üstünde ülke bölgede rahatladı.

Sıralamaya göre, Arjantin'in arkasında, İkinci Şili Görünüyorortalama aylık ortalama maaş ile 1,211 ABD Doları; ardından Panama– ile 1.047 ABD Doları aylık. Masanın diğer ucunda Peru varile US $ 889 aylık; ve Ekvadorile US $ 860, En düşük amaçlanan iki maaş olarak.

Sektöre ve deneyim seviyesine göre Arjantin'de tasarlanan ücretlere gelince, rapor Yönetim ve Finans alanında istenen en yüksek maaş var Başvuru sahipleri için Junior, Ortalama olarak kazanmayı arzuluyorlar 1.038 ABD Doları aylık. Miktar anlamına gelir 1.441 ABD Doları Profiller halinde kıdemli Ve Yarı -Mission, ve ulaşır 2.286 ABD Doları Karargah veya denetim pozisyonlarında.

Üretim, arz ve lojistik sektöründemaaş istekleri de bölgedeki en yüksek olanlar arasındadır. Suçlamalar genç 1.102 ABD Doları Talep Edilen Ortalama Kaydolurlar aylık, pozisyonlar kıdemli Ve yarı Ulaşırlar 1.607 ABD Doları. Şef veya süpervizör rolleri için, ortalama amaçlanan ücretler 2.144 ABD Doları.

Bu sırada, Teknoloji ve sistem endüstrisinde, iddialar değişiyor Pozisyon hiyerarşisine göre 980 ABD doları arasında profiller için aylık Junior, 1,553 ABD Doları Segment için kıdemli Ve Yarı -Mission, Ve 1.916 ABD Doları Karargah ve denetim için.

Ayrıca, analiz edilirse 2025'in ilk altı ayında istedikleri maaş nasıl değişti? Kendilerini işgücü aramalarında sunan adaylar, Arjantin en büyük artışa sahip ülkeydi O dönemde tasarlanan maaşta, artışla % 10.18 resmi döviz kuruna ve % 16.24 MEP'ye.

Bu büyüme, enflasyon ve artan hizmetlerle kaybedilen satın alma gücünü kurtarma çalışanlarının bir parçası olarak -2024'ün ortalarından beri birleştirildi ve Bölgedeki diğer ülkelerden daha fazla istikrar gösteren verilerle tezat oluşturuyor: içinde Panama Amaçlanan maaş bir artış biriktirdi % 1.34 İlk dönemde, Ekvador olmuş % 4.45içinde Şili% 5.68 ve Peru% 9.3.

Son olarak, son beş yılda evrim gözlenirse, fotoğraf tekrarlanır: Mayıs 2020 ile Mayıs 2025 arasında, Arjantin bölgesel sıralamaya başkanlık etti Birikmiş bir artışla % 64.48 resmi dolara yönelik maaşlarda ve % 158.74 MEP'ye eşdeğerliğinde. Tersine, Biber Bir artış gösterdi % 17.5Ekvador ile ilgili % 6,59Peru ile ilgili % 4.36 Ve Panama ile ilgili % 2.25.